Rüyada geçmiş zamanda yaşamak

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak canın derdine düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek geleceğe dair planlar yapacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş günleri görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek yenileneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine yorulur.

Rüyada geçmiş görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada geçmişini görmek isabetli adımlar atılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments