Rüyada geçmiş yılları görmek

Rüyada geçmiş yılları görmek çekilen acıların unutulacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada geçmiş yılları gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada geçmiş yılları görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına delalet eder.

Rüyada sürekli geçmişi görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geçmişten birini görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçmişi özlemek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada geçmiş tarihi görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet etmektedir.

Rüyada geçmiş günleri görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments