Rüyada geçmiş görmek

Rüyada geçmiş görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçmiş gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada geçmişi hatırlamak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada geçmişten birini görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret eder.

Rüyada geçmişini görmek refahının ve varlığının artacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işarettir.

Rüyada kendini geçmişte görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada geçmişi özlemek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments