Rüyada zamanı geçmiş para görmek

Rüyada zamanı geçmiş para görmek atılan adımların boşa gideceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada zamanı geçmiş para gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek kötü günlerinden kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek kötü gidişe dur denileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada geçmişi özlemek endişe veren durumların düzeleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Rüyada kendini geçmişte görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments