Rüyada geçmişe yolculuk yapmak

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, başa iş açacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak rızkının azalacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş tarihi görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kendini geçmişte görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına inanılır.

Rüyada geçmişten birini görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret eder.

Rüyada geçmiş görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçmiş günleri görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments