Rüyada dövme görmek

Rüyada dövme görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövme gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada koluna dövme yapmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet eder.

Rüyada dövme çorbası görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dövme yapan birini görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada dövme pilavı yemek aile hayatının sorunlarla dolacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek geçmişini arkada bırakacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini dövmeye gelmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, uzun yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments