Rüyada geceyi gündüz gibi görmek

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, büyük başarılar kazanılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada geceyi gündüz gibi gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece ve gündüzü görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada geceden gündüze geçmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Rüyada gece gündüz görmek rızkının eksileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işarettir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz olduğunu görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada gündüz yıldız görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments