Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada gece gündüz görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geceden gündüze geçmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine inanılır.

Rüyada gece ve gündüzü görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gündüz yıldız görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments