Rüyada gece ve gündüzü görmek

Rüyada gece ve gündüzü görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada gece ve gündüzü gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gece ve gündüzü görmek rızkının çoğalacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Rüyada geceden gündüze geçmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada gece gündüz görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz yıldızlar görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments