Rüyada fırtınanın yaklaştığını görmek

Rüyada fırtınanın yaklaştığını görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Rüyada fırtınanın yaklaştığını gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada fırtına sel görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada fırtınalı hortum görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına rüzgar görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada yağmur fırtına görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada fırtınada kalmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada denizde fırtına olduğunu görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Rüyada fırtınada yürümek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık fırtına görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments