Rüyada karanlık fırtına görmek

Rüyada karanlık fırtına görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ayaklandıracağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada karanlık fırtına gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada karanlık fırtına görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Rüyada fırtınada uçmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem ve fırtına görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Rüyada fırtınanın içinde kalmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments