Rüyada fırtınada kalmak

Rüyada fırtınada kalmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırtınada kalmak gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada fırtınanın içinde kalmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Rüyada fırtınada kalmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada fırtına içinde kalmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada denizde fırtına olduğunu görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, aç kalacağına delalettir.

Rüyada fırtınada sürüklenmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada denizde fırtına çıktığını görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments