Rüyada fırtına bulutu görmek

Rüyada fırtına bulutu görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtına bulutu gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Rüyada fırtına bulutu görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada şiddetli fırtına görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ruhunun dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtınalı deniz görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtına ve deprem görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sağlık sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına tabir olunur.

Rüyada sel fırtına görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtınayla uçmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendinden emin adımlar atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments