Rüyada fırtına ve deprem görmek

Rüyada fırtına ve deprem görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada fırtına ve deprem gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada deprem fırtına görmek yeni hobiler edinileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem ve fırtına görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada fırtına ve deprem görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada fırtına rüzgar görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada hortum fırtına çıktığını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Rüyada hortum ve fırtına görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments