Rüyada filin su içtiğini görmek

Rüyada filin su içtiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada filin su içtiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada filin su içtiğini görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada su içinde fil görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde fil görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalettir.

Rüyada annenin su içtiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçla su içirmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada koyuna su içirmek ayağa kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ata su içirmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments