Rüyada suyun içinde fil görmek

Rüyada suyun içinde fil görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde fil gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada su içinde fil görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde fil görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, farklı kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada evin içinde fil görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet eder.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek yılmayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada filin su içtiğini görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı suyun içinde görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinden taş toplamak dertlerine çare bulacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde akrep görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments