Rüyada annenin su içtiğini görmek

Rüyada annenin su içtiğini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Rüyada annenin su içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada anneye su içirmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret eder.

Rüyada annenin su içtiğini görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneye su içirmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne sütü içtiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneni sigara içerken görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesi icin ağlamak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments