Rüyada ata su içirmek

Rüyada ata su içirmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, el üstünde tutulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada ata su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada ata su içirmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ata su vermek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ata su vermek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde ata binmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Rüyada köpeğe su içirmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Rüyada kuşa su içirmek dost çevrenizin genişleyeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments