Rüyada fil ve kaplan görmek

Rüyada fil ve kaplan görmek başına türlü işler geleceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada fil ve kaplan gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada fil ve kaplan görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kaplan görmek mutluluk ve başarı getireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplanı görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kaplanlar görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan ve kedi görmek sıkıntı yükleneceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek kişinin daha çok kazanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan eti yemek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan saldırısı görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments