Rüyada kaplan ve kedi görmek

Rüyada kaplan ve kedi görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetlerin azalacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, ekmeğinin verimli olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan ve kedi gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalardan ders çıkaranlar sınavı daha kolay verebilirler.

Rüyada kaplan ve kedi görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplanı görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına yorulur.

Rüyada yavru kaplan beslemek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan ve aslan görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplana yemek vermek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanlar görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada uyuyan kaplan görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulmaktadır.

Rüyada kaplan kafası görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments