Rüyada evde kaplan görmek

Rüyada evde kaplan görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, neşesini kaçıracağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada evde kaplan gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evde kaplan görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evde aslan kaplan görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada kaplanın eve girdiğini görmek keyfin kaçacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kaplan beslemek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulur.

Rüyada kaplana binmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplandan kaçmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kaplan tarafından öldürülmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Rüyada kaplanın saldırdığını görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments