Rüyada kaplanlar görmek

Rüyada kaplanlar görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kaplanlar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kaplanla dost olmak söz sahibi olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  tabir olunur.

Rüyada denizde kaplan görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada uçan kaplan görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kaplana yemek vermek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada evde kaplan beslemek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan aslan görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaplan sürüsü görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments