Rüyada fen lisesi görmek

Rüyada fen lisesi görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kazancında bereketin artacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fen lisesi gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada fen lisesi görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada fen lisesini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada fen sınavına girmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada fen öğretmeni görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fen hocasını görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fen sınavı olmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada anadolu lisesi görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments