Rüyada fen sınavı olmak

Rüyada fen sınavı olmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fen sınavı olmak gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada fen sınavı olmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin gönlünü alacağına işarettir.

Rüyada fen sınavına girmek büyük maddi kayıp verileceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fen lisesi görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fen öğretmeni görmek kişinin şifa bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada fen hocasını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada fen lisesini görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet eder.

Rüyada camide sınava girmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada sınav sonuçlarını görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments