Rüyada yüzün felç olduğunu görmek

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kurulu düzeni olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yüzün felç olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yüzüne felç gelmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada yüz felçli birini görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulur.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz felç geçirmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz felç olmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yüz felci olmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments