Rüyada arkadaşını felç görmek

Rüyada arkadaşını felç görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, satışların düşeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını felç gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada arkadaşını felç görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının felç olduğunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını felçli görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada elinin felç olduğunu görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini felçli görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini felç olarak görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi felçli görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini felç olmuş görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments