Rüyada felçli kadın görmek

Rüyada felçli kadın görmek gözyaşlarının dineceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada felçli kadın gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada felçli kadın görmek sevinçli haberler alınacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada babasını felç görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada annesini felçli görmek anne duasının açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek daima önüne bakacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Rüyada ölü birini felçli görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini felç olduğunu görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ayrılık yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments