Rüyada tohumluk fasulye görmek

Rüyada tohumluk fasulye görmek itibar göreceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerinde bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tohumluk fasulye gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada tohumluk fasulye görmek kurulu düzeni olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Rüyada fasulye tohumu ekmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada fasulye tohumu görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ağaç tohumu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tütün tohumu görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada ceviz tohumu ekmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments