Rüyada fareyi yakalamak

Rüyada fareyi yakalamak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalamak gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada elle fare yakalamak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalettir.

Rüyada fareleri yakalamak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah fare yakalamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada fare öldürmek yakalamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, doyasıya sefasını süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments