Rüyada küçük fare yakalamak

Rüyada küçük fare yakalamak güleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kısmetlerinin artacağına, planların sarkacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, huzurlu bir insan olacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük fare yakalamak gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada küçük fare yakalamak maddi durumun düzeleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına inanılır.

Rüyada küçük balık yakalamak işlerini toparlayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yakalamak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz fare yakalamak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare öldürmek yakalamak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada evde fare yakalamak sorunların bir bir çözüleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah fare yakalamak zor bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments