Rüyada siyah fare yakalamak

Rüyada siyah fare yakalamak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Rüyada siyah fare yakalamak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yüküne ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi yakalamak işlerin sürekli büyüyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fare yakalamak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elle fare yakalamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments