Rüyada fareleri yakalamak

Rüyada fareleri yakalamak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fareleri yakalamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada fare yakalamak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalamak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada evde fare yakalamak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada siyah fare yakalamak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments