Rüyada fare öldürmek yakalamak

Rüyada fare öldürmek yakalamak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare öldürmek yakalamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada fare öldürmek yakalamak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada fare yakaladığını görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada fare yakalamak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada evde fare yakalamak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak şansın önünün kesileceğine, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments