Rüyada korkmak konuşamamak

Rüyada korkmak konuşamamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, şifa bulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Rüyada korkmak konuşamamak gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada korkmak konuşamamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ve konuşamamak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden korkmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkmak uyanmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Rüyada insanlardan korkmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada iblisten korkmak geçim derdine düşmeyeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada derin denizden korkmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada birinden korkmak kaçmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, her zaman haklının yanında olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments