Rüyada ruh görüp korkmak

Rüyada ruh görüp korkmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kıdem atlayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada ruh görüp korkmak gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada ruh görüp korkmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, ekonomik olarak büyük darbe alacağına inanılır.

Rüyada ruhtan korkmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan görüp korkmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine tabir olunur.

Rüyada cenaze görüp korkmak sermayenin harcandığına değeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada fare görüp korkmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada deli görüp korkmak gelecekte yüzünün güleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada akrep görüp korkmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini görüp korkmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments