Rüyada böcek görüp korkmak

Rüyada böcek görüp korkmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, güzel davetler alacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada böcek görüp korkmak gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Rüyada böcek görüp korkmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada cenaze görüp korkmak çok mutlu edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Rüyada akrep görüp korkmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kötü sözler duyacağına yorulur.

Rüyada örümcek görüp korkmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, huzurlu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada fare görüp korkmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan görüp korkmak toplum için faydalı işler yapacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments