Rüyada kedi görüp korkmak

Rüyada kedi görüp korkmak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işlerin artacağına delalettir.

Rüyada kedi görüp korkmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada kedi görüp korkmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan görüp korkmak allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada ruh görüp korkmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin görüp korkmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Rüyada cenaze görüp korkmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek görüp korkmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada fare görüp korkmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrep görüp korkmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kendi işine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments