Rüyada fare boğmak

Rüyada fare boğmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fare boğmak gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada fare boğmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak ne yöne gideceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını boğmak risk almaktan özenle kaçınacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını boğmak sorunların tarihe karışacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Rüyada kedi boğduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kardeşini boğmak allah’ın sevgisini kazanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada kendini suda boğmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments