Rüyada bir kadını boğmak

Rüyada bir kadını boğmak hasret çekenlerin buluşacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada bir kadını boğmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada bir kadını boğmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kız çocuğunun olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın boğmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Rüyada aslan boğmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini boğmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan boğmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada cin boğmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulur.

Rüyada birini suda boğmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments