Rüyada kendi çocuğunu boğmak

Rüyada kendi çocuğunu boğmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, en yukarılara çıkacağına, kısmetinin kapanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Rüyada çocuğu boğmak onunla üzülüp, ağlayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini boğduğunu görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tilki boğmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı boğmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments