Rüyada kedi boğduğunu görmek

Rüyada kedi boğduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kedi boğduğunu gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada kedi boğduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi boğmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi boğmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kendisiyle övüneceğine delalet eder.

Rüyada kedi boğmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kediyi suda boğmak kazancın gittikçe azalacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yılan boğduğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada insanı boğmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments