Rüyada kendini suda boğmak

Rüyada kendini suda boğmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini suda boğmak gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada kendini suda boğmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi suda boğmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada suda adam boğmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada suda birini boğmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına yorulur.

Rüyada kediyi suda boğmak herkesin dikkatinin çekileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yılanı suda boğmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments