Rüyada apartmana bakmak

Rüyada apartmana bakmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hasadının tarlasında kalacağına, işinde en iyisi olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmana bakmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Rüyada apartmana bakmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan bakmak istediği gibi yaşayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına alamet eder.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada apartmandan inmek çoluk çocuğa karışacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada apartmanın çöktüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada apartman sahibi olmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments