Rüyada evlilikten korkmak

Rüyada evlilikten korkmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilikten korkmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Rüyada evlilikten korkmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliliğe engel olmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, endişelerini silip atacağına tabir olunur.

Rüyada evliliğe hazırlanmak zor ve kötü günler geçireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin evliliğini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ikinci evlilik yapmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birinden evlilik teklifi almak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments