Rüyada ikinci evlilik yapmak

Rüyada ikinci evlilik yapmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ikinci evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada iki evlilik yapmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada istemediği evlilik yapmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada evlilik planı yapmak sevdiği insanların olacağına, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akraba evliliği yapmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ikinci evlilik yapmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak çekilen zahmetin sona ereceğine, zengin için yoksulluğa delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments