Rüyada kardeşinin evliliğini görmek

Rüyada kardeşinin evliliğini görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin evliliğini gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada kardeş evliliği görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin evliliğini görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalettir.

Rüyada evlilik imza atmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik bozmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik yüzüğü görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada evlilik konuşmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments