Rüyada evliliğe hazırlanmak

Rüyada evliliğe hazırlanmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, korkularından kurtulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama tabir olunur.

Rüyada evliliğe hazırlanmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada evliliğe hazırlanmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliliğe hazırlandığını görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada evlilikten kaçmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada formalite evlilik görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada evlilik yüzüğü almak hayallerini sürekli erteleyeceğine, musibetlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah evlilik cüzdanı görmek saygınlığının da artacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekten evlilik teklifi almak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden evlilik teklifi almak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments