Rüyada evlilik programı görmek

Rüyada evlilik programı görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik programı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada evlilik programı görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarışma programı izlemek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar programı görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Rüyada program görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yarışma programına katılmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet eder.

Rüyada televizyon programı görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments