Rüyada evli arkadaşını hamile görmek

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, dertlerin sonlanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, zorluklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada evli arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken şeyleri daha fazla görmezden gelemeyebilirsiniz.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kişinin rahat nefes alacağına işarettir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına delalettir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli hamile olduğunu görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kendini evli ve hamile görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Rüyada evli birinin hamile olduğunu görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma keser

Hayırlı günler Dün akşam arkadaşım rüyasında beni hamile olduğumu görmüş
Bu arada evliyim