Rüyada apartmandan inmek

Rüyada apartmandan inmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Rüyada apartmandan inmek gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada apartman merdiveninden inmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulur.

Rüyada apartmandan inmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine inanılır.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanda olmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir apartman görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yıkık apartman görmek servet sahibi olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments